LAKTALBUMIN HYDROLYZÁT
pro kultivaci laktobacilů, pro tkáňové kultury, produkci vakcín a fermentační procedury
CAS: 68458-87-7
- Laktalbumin se získává enzymatickou hydrolýzou mléčné syrovátky
 - Obsahuje peptidy, aminokyseliny a karbohydráty, jak jednoduché, tak komplexní
 
Technické parametry
| Teplota skladování | +20 °C | 
Objednávková tabulka
- 
    
        Čistota: pro mikrobiologii
    
    
- 
    
        Balení: 250 g
    
    
- 
    
        Obal: plast
    
    Dostupnost 4 až 6 týdnůKatalogové číslo R.7597.1Počet kusůCena bez DPH (21%) 190,25 €Vaše cena
 
 - 
    
        Obal: plast
    
    
 - 
    
        Balení: 500 g
    
    
- 
    
        Obal: plast
    
    Dostupnost 4 až 6 týdnůKatalogové číslo R.7597.2Počet kusůCena bez DPH (21%) 353,11 €Vaše cena
 
 - 
    
        Obal: plast
    
    
 
 - 
    
        Balení: 250 g
    
    
 
| Čistota | Balení | Obal | Dostupnost | Katalogové číslo | Cena bez DPH (21%) | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| pro mikrobiologii | 250 g | plast | 4 až 6 týdnů | R.7597.1 | 190,25 € | 
                                                             | 
                                                
| pro mikrobiologii | 500 g | plast | 4 až 6 týdnů | R.7597.2 | 353,11 € | 
                                                             |