S Martinem Toulem jsme se bavili o kinetice a struktuře proteinů, osobním rozvoji a o tom, co přináší přesun z jedné pivní země do druhé

Autor: Marketing Uveřejněno: 17.12.2025

RNDr. Martin Toul, Ph. D., vystudoval bakalářský a navazující magisterský studijní program Biochemie na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity. Dále pak a stejné fakultě pokračoval doktorským studiem v programu Molekulární a buněčná biologie a genetika. Působil v Loschmidtových laboratořích proteinového inženýrství, kde se zabýval detailní tranzitní kinetikou proteinů. Ve stejné době byl také členem Mezinárodního centra klinického výzkumu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně. Nyní už 2 roky působí v Belgii na Univerzitě v Gentu a v biotechnologickém institutu V.I.B.

Tento web používá soubory cookie.

Soubory cookies používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli, nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb.

Zakázat vše
Upravit jednotlivě
Povolit vše