Goodovy pufry

V roce 1966 postuloval Dr. Norman E. Good kritéria, která by měly splňovat pufry využívané pro biochemické reakce. Pufr jako tlumivý roztok nesmí interferovat s probíhající reakcí nebo být toxický, musí být dobře rozpustný ve vodě. Je chemicky stabilní a pouze omezeně prostupuje přes buněčné membrány, jeho pKa se pohybuje v rozmezí 6-8, absorbance mezi 240-700 nm. Změna koncentrace či teploty neovlivňuje jeho pH.

Sám Good identifikoval 20 takových pufrů, které se staly nenahraditelnou podporou kvalitního výzkum. Nabízíme vám široký výběr Goodových pufrů ve vysoké kvalitě.

Goodovy pufry

Zboží z kategorie

Tento web používá soubory cookie.

Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli, nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb.

Zakázat vše
Upravit jednotlivě
Povolit vše