Goodovy pufry
V roce 1966 postuloval Dr. Norman E. Good kritéria, která by měly splňovat pufry využívané pro biochemické reakce. Pufr jako tlumivý roztok nesmí interferovat s probíhající reakcí nebo být toxický, musí být dobře rozpustný ve vodě. Je chemicky stabilní a pouze omezeně prostupuje přes buněčné membrány, jeho pKa se pohybuje v rozmezí 6-8, absorbance mezi 240-700 nm. Změna koncentrace či teploty neovlivňuje jeho pH.
Sám Good identifikoval 20 takových pufrů, které se staly nenahraditelnou podporou kvalitního výzkum. Nabízíme vám široký výběr Goodových pufrů ve vysoké kvalitě.

Zboží z kategorie

HEPES
N-2-hydroxyethylpiperazin-N'-2-ethansulfonová kyselina

ACES PUFFERAN®
N-(2-Acetamido)-2-aminoethansulfonová kyselina

AMP PUFFERAN®
2-amino-2-methylpropan-1-ol

AMPSO PUFFERAN®
kyselina 3-N-(α,α-dimethylhydroxyethyl)amino-2-hydroxy-propansulfonová

BES PUFFERAN®
kyselina N,N-bis-(2-hydroxyethyl)-2-aminoethansulfonová

BICIN PUFFERAN®
N,N-bis-(2-hydroxyethyl)glycin

CAPS PUFFERAN®
kyselina 3-N-cyklohexylaminopropansulfonová

CAPSO PUFFERAN®
kyselina 3-N-cyklohexylamino-2-hydroxypropansulfonová

DIPSO PUFFERAN®
3-N-bis(hydroxyethyl)-amino-2-hydroxypropansulfonová kyselina

MES
kyselina 2-(N-morfolino)-ethansulfonová

MOPS PUFFERAN®
kyselina 3-(N-morfolino)-propansulfonová

MOPSO PUFFERAN®
kyselina 3-(N-morfolino)-2-hydroxypropansulfonová

PIPES PUFFERAN®
piperazin-N,N`-bis-(2-ethansulfonová kyselina)

POPSO PUFFERAN®
piperazin-N,N'-bis-(2-hydroxypropansulfonová kyselina)

TAPS PUFFERAN®
N-tris-(hydroxymethyl)-methyl-3-aminopropansulfonová kyselina

TAPSO PUFFERAN®
3-N-tris-(hydroxymethyl)-methylamino-2-hydroxypropansulfonová kyselina

TRICIN PUFFERAN®
N-tris-(hydroxymethyl)-methylglycin